Welkom bij Bio’Or

Bio'Or kiest bewust voor het produceren van diervoeders voor gebruik in de biologische landbouw.

Onze filosofie ...

Een gezond en evenwichtig rantsoen dankzij kwaliteitsproducten !

 

Onze missie…

Samen met u streven naar een gezond dier en optimale resultaten!

 

Een bewuste keuze.

De keuze voor bio komt er omdat Bio'Or gelooft in de toekomst van de biologische veeteelt waarbij we vaststellen dat er een toenemende vraag is naar biologische produkten.

Met deze keuze helpen wij aktief mee in het streven naar een gezonde en duurzame aarde.

Respect voor onze omgeving en voor het milieu door zoveel als mogelijk met lokale grondstoffen en in korte ketens te werken is heel belangrijk. Welzijn van mens en dier staat centraal in de benadering van de biologische landbouw in het algemeen en van Bio'Or in het bijzonder.

Een gezond dier dankzij gezonde voeding.

Elk voeder wordt zorgvuldig samengesteld door onze nutritionisten, perfect aansluitend bij de specifieke behoeftes per diersoort per levensfase.

Vitamines, mineralen en kruiden worden toegevoegd om de dieren extra ondersteuning te bieden tijdens cruciale levensfases en bij de produktie.

In de biologische landbouw ligt de nadruk sterk op het voorkomen van ziektes. Een uitgebalanceerde voeding is één van de belangrijkste peilers om een gezond dier te kweken. Hier bieden wij zeker een antwoord.

Bio Actualiteit

We houden u graag op de hoogte van alle nieuwtjes en mededelingen over de biologische landbouwsector.


22 APRIL IS 'DAG VAN DE AARDE'. Bio'Or is overtuigd daar zijn steentje toe bij te dragen door de bewuste... >>> Volledig artikel

Verordening (CE) 505/2012
Verordening (CE) 505/2012 aanpassing verordening 889/2008 betreffende voeding van dieren. >>> Volledig artikel

Nieuwe regels omtrent de biologische diervoeding
Op 15 juni werd in het staatsblad van de Europese Unie de gewijzigde wetgeving inzake biologisch diervoeder... >>> Volledig artikel