Beter bio!

Door te kiezen voor onze hobbyvoeders verzekert u zich ervan dat deze voeders geproduceerd zijn op basis van zoveel als mogelijk lokale grondstoffen en in een permanent streven naar een hogere duurzaamheid. Alle grondstoffen die gebruikt worden, zijn biologisch geteeld.

In biologische voeders worden er geen genetisch gewijigde organismes en geen synthetische aminozuren gebruikt.

*

Gamma

Avi’Or Start - meel

Dit compleet voeder is smakelijk en licht verteerbaar. Het garandeert een vlotte start en voldoet ruimschoots aan de hoge behoeften van kuikens.

Avi’Or I – meel

Dit compleet voeder zorgt voor een optimale voederopname en biedt extra ondersteuning aan de kippen door toevoeging van kruiden.

Dit voeder is geschikt voor verscheidene soorten pluimvee.

Avi’Or II - legkorrel

Dit compleet voeder voor legkippen garandeert een mooie schaalvorming. Verder biedt het extra ondersteuning door toevoeging van kruiden.

Capri’Or  - geiten

Deze licht verteerbare korrel is verrijkt met plantenextracten. Het zorgt voor een optimale voorziening van mineralen, sporenelementen en vitaminen voor onderhoud, groei en dracht van alle soorten geiten.

Te voederen naast hooi en ander ruwvoer.

Ovi’Or –schapen

Deze korrel bevat geen toegevoegd koper en stimuleert een optimale penswerking. Voorziet zowel ooien als rammen in alle noodzakelijke vitamines en mineralen.

Te voederen naast hooi en ander ruwvoer.

Bovi’Or Floc – runderen

Deze licht verteerbare mengeling bevat o.a. geplette gerst, maïsvlokken en een geconcentreerde korrel. Zowel geschikt voor jongvee als voor melkvee.

Te voederen naast hooi en ander ruwvoer.

Lapi’Or – konijnen

Deze algemene korrel is rijk aan vezels en is geschikt voor zowel voedsters, rammelaars als vleeskonijnen. Te voederen naast hooi.

Equi’Or floc – paarden

Dit smakelijke voeder bevat maïsvlokken en geplette gerst. Dit is licht verteerbaar en bevordert de voederopname.

Te voederen naast hooi en ander ruwvoer.

Porci’Or – varkens

Dit compleet voeder biedt extra ondersteuning door toevoeging van kruiden. Dit meel is geschikt voor alle types varkens.